През изминалата 2015 година изключителна полулярност набра стилът за антре "рюстик". В него свободното пространство е с преобладаващ характер, като доминират белите цветове. 

Интериорните дизайнери го предпочитат и препоръчват за клиенти, привърженици на минималистичния дизайн, съчетаващ по-малко на брой елементи с минимално дразнение на погледа, при "хвърлянето" му по вещите.

Комбинирането на дървени и метални рюстични елементи е нещо напълно обичайно. Често биват внасяни метални решетки, като размерите на мебелите, както и на съпровождащите обзавеждащи вещи, се определят от драперията, насищайки посемещението с оригиналност.

В рюстик стила белият цвят доминира

Белият цвят е сред основополагащите за рюстик стила в интериорния дизайн. Металните елементи, обичайно решетките, но не само, са негово естествено допълнени. 

Английският стил е изключително популярен сред почитателите на рюстик модното течение в интериора. Лаура Ашли е един от най-известните и добри дизайнери в този бранш. Бихте могли да разгледате разработени от нея репрезантивни входове на всякакви помещения - както на домове, така и на хотели, офиси, хижи и прочие.

Лаура Ашли, пък и други рюстик интериорни специалисти, съчетава (т) изключително успешно топлината на дървото, както и неговата приглушеност, тоналност и прочие. Декоративните детайли в ъглите му придават индивидуалност на цялостната композиция. която по начало е свойствена на характера на човека, изграждащ я, бил той специалист по интериорен дизайн или "обикновен човек".

Рюстик стила спомага за постигане на неподражаем, неповторим, уникален (още колко синоними да използвам?) външен вид на обзавежданите помещения.

Сигурно вече се досещате, че в мебелен магазин "Вилаз" предлагаме гигантска палитра от мебелни вещи, включително спални, гардероби и секции - на най-добрите цени в София, Пазарджик и Самоков, "съвместими" с рюстиковия подход.

Освен това консултантите ни ще ви посъветват професионално и напълно безплатно, за да вземете именно онази вещ, която ви е необходима.

В блога ни бихте могли да прочетете стотици статии, свързани с интериорен дизайн, обзавеждане, избор на мебели и модерна архитектура. Не се чудете, а го прелистете и прочетете!! :)

Това беше от нас засега. До нови четения :)

Прекратяване на абонамента