Разбира се, когато дойде време за обзавеждането на нашия дом, ако разполагаме с достатъчно средства бихме могли да ангажираме услугите на интериорен дизайнер, който с ценните си съвети да ни помогне в нелеката задача - да създаден красив, удобен, практичен дом!

Ала в повечето случаи дизайнерите въобще не се съобразяват със себестойността на проектите и те излизат твърде скъпи. Освен това, макар и да следват желанията ви, които обичайно са твърде неуверени и объркани, тези хора ви "атакуват" със собствения си стил, убеждавайки ви колко е добре да изберете точно определен модел мека мебел. Ала нека ви дам съвет - не робувайте на съветите нито на интериорни дизайнери, нито на самозвани разбирачи, дори на мен не робувайте, колкото и добронамерен да съм.

Все пак, домът е вашето лично пространство. Вие най-добре познавате себе си, знаете какво искате и какво харесвате - ако пък сте затруднени, дайте си време. По-добре да премислите селекцията на цветове, форми и размери, отколкото да прибързате и в крайна сметка да останете разочаровани. 

Откъм аранжиране на мека мебел, бои, декоративни елементи и всичко, свързано с изграждането на модерен дизайн, то е ясно - ние можем да ви бъдем повече от полезни. В нашата верига от магазини ще намерите десетки хиляди мебелни продукти с много техни разновидности. С помощта на безпристрастните професионалисти, които работят при нас, а те са хора с 20-годишен опит в бранша, ще ви посъветваме напълно безплатно, за да изпълните бъдещия или текущия си дом с чувство на жизнерадостност. 

Само дайте воля на въображението си, без да се притеснявате! Разгънете го, подходете творчески и ведро. И крайният резултат, уверявам ви, ще бъде интериор, внушаващ спокойствие, изисканост и ненатрапчивост.

Разбира се, бихте могли да наблегнете и на помпозните решения - те имат своите предимства и недостатъци. Вие решавате, ние ще помагаме!

И да не забравя - в момента предлагаме канапета, маси, столове и други мебели на промоция. Разгледайте каталога и галерията ни, можете да ги видите на място. Бихте могли да ги поръчате и от онлайн магазина ни vilazstore.com.

Благодарим ви за вниманието. На добър час!

На снимката виждате мебелни продукти от магазина ни в София, ж.к. Люлин.

 

Прекратяване на абонамента